top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusanne

Verhalen van Zoë & een belangrijke oproep

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022

In mijn vorige blog #9 had ik aangegeven dat ik de verhalen van Zoë Tjon-A-Ten met jullie zou delen. Zoë heeft in juni voor vijf weken met ons mee gelopen en heeft prachtige verhalen geschreven en foto's gemaakt over haar ervaringen bij ons en in het bijzonder het LULU project. Daarna is ze naar Malawi gegaan, Kenya, en Uganda, om ook daar lokale projecten te bezoeken. Hieronder vind je drie van haar verhalen (klik op de groene velden) met vervolgens een belangrijke oproep! (Wil je graag al haar verhalen lezen? Neem dan een kijkje op de website van de WNM). Tot slot een leuke 'side note' ;)

 
 

Ben je geraakt door de mooie verhalen en wil je graag bijdragen aan Susanne haar uitzending en het LULU project? Dan zijn we je ontzettend dankbaar!

Donaties zijn hard nodig voor volgend jaar!

rekening nummer: NL12ABNA0400614030

ten name van: Bresillac Foundation, te Cadier en Keer

onder vermelding van: creditnummer 2483


Wil je nog een stapje verder en lijkt het je tof om een sponsor actie op te zetten voor het Lulu project? Bijv. kerst actie, karaoke night, birthday pool, raffle night, bingo night, verkoop hapjes en drankjes, charity run, sport marathon, kofferbakmarkt,.... wat dan ook!! Dan kun je Susanne mailen op beentjesintanzania@hotmail.com en kun je samen met haar overleggen hoe dit vorm te geven.

 

Zoë houd ontzettend veel van honden.

Bij het SMA district house hebben ze een hond genaamd Sasanka. Ze vond het zo zielig dat zij de hele tijd alleen is en veelal worden honden hier niet uitgelaten en slapen ze overdag in de kennel (en dan waken ze snachts op de compound). Als verrassing hadden we daarom een ander hondje (puppy) geregeld die nu samen met Sasanka is. Dit hondje heet Maisha wat Leven/Zoë betekend in het Kiswahili! Hoe mooi is dat! Ze zijn dikke vrienden.

 

Voor contact met Zoë, email haar op zoemay.tjonaten@live.nl of bekijk haar LinkedIn profiel.

We bedanken haar voor haar inzet en enthousiasme en wensen haar alle succes in de toekomst!


Susanne217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page