top of page

Steun ons:
met de bouw van een  Work&Shop Creative
Center in Mwanza

Work&Shop image

Beste Familie, Vrienden, Supporters, en Afrika-liefhebbers,

 

Ik schrijf om nieuws te delen over een plan waar mijn team en ik de afgelopen maanden met heel ons hart aan hebben gewerkt; Het bouwen van een Work&Shop Creative Center van 295 vierkante meter voor jonge ondernemers in Mwanza (Tanzania)!

 

Na bijna 10 jaar van mijn leven in Afrika te hebben doorgebracht en te hebben samengewerkt met de Afrikaanse gemeenschap, voelt het goed om onze kennis en ervaring naar een volgend niveau te tillen en de levens van toegewijde mensen in de stad Mwanza verder te helpen. In dit voorstel kun je lezen over het plan dat we hebben en hoe je ons kunt ondersteunen om dit werkelijkheid te maken!

 

Dagen lang hebben we gewerkt aan een voorstel die we graag met jullie delen via onderstaande video (je kunt het vergroten en op pauze zetten). Mocht je het document in pdf willen ontvangen (Engels of Nederlands), stuur me dan een mail naar beentjesintanzania@hotmail.com

Om ons doel te bereiken, hebben we een inzamelingsbedrag vastgesteld van 95,912.- euro. Ik wordt er bijna verlegen van (dat is wel een understatement...), maar ik blijf tegen mijzelf zeggen "You can't win, if you don't try..!" Ik heb jullie hulp daarbij nodig!

 

We hebben een GoFundMe pagina aangemaakt waar je een donatie kan doen:

Deze donaties worden uiteindelijk gestort op de rekening van de Bresillac Foundation. Mocht je liever een donatie doen direct naar hun rekening dan is dat ook mogelijk. De stichting heeft een ANBI status.

Bank: ABN AMRO

Naam: Bresillac Foundation

Rekening nummer/IBAN: NL12ABNA0400614030

Vermeld daarbij: credit nummer 2484 WorkShop

 

Onze dank is groot!

 

Andere manieren waarop je kunt helpen:

  • deel deze oproep met jouw netwerk op sociale media;

  • word ‘ambassadeur’ en help ons plan promoten (bijvoorbeeld een ‘Do Good Campaign’) onder groepen die affiniteit hebben met onze missie, bijvoorbeeld: beroepsopleidingscentra, technische scholen, bouwmarkten, meubelzaken en hobby /naaiwinkels en clubs;

  • betrek jouw bedrijf/school/kerk en start een (Kerst/Nieuwjaar) sponsoractie;

  • nodig ons uit voor een (online) Meet&Greet om ons plan aan jou en jouw team te promoten;

  • help ons potentiële donateurs te vinden aan wie we ons voorstel kunnen sturen.

Ontzettend bedankt!

Susanne & het team (Ester, Laurent, Elizabeth, Gilbert)

 

 

 

bottom of page