top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusanne

Ik geef podium aan... bestellen kan t/m 4 juli!


Soms ontmoet je van die talenten met een bijzonder verhaal! Zoals Maziku John Bahati (betekent 'geluk' in Swahili). Een talentvolle kunstenaar die prachtige kaarten maakt en schilderijen over het Afrikaanse dagelijkse leven in Mwanza. Vanwege de Corona pandemie en het uitblijven van toerisme verkoopt hij heel weinig van zijn werk. Nu heeft hij het geluk (dat mag ook wel met zo'n achternaam) dat ik hem graag een handje help met het promoten van zijn werk.


Samen hebben we een document gemaakt van zijn kunst collectie. Wil je graag (wens)kaarten of een painting bestellen? Dat kan heel gemakkelijk! Lees hieronder hoe. En dan brengen we het voor je mee zodra we naar Nederland komen over twee weken! [Samen met jouw mobiele hanger(s) en/of gekko('s) die je bij ons besteld hebt vorig jaar!]


Hoe kun je een bestelling doen?

1. Bekijk zijn kunst collectie (klik op onderstaand document) en kies wat je wilt hebben. Elke kaart of painting heeft zijn eigen nummer. Kaarten kosten 0,90 Euro per stuk (met envelop 1,10 euro per stuk), bestel je meer dan 25 stuks dan een gereduceerde prijs van 0,70 Euro per stuk. In de kaart is ruimte om je eigen tekst te schrijven. A4 paintings kosten 5,40 Euro en de grote paintings (25x16 inch) 14,50 Euro. Alle opbrengsten gaan naar Maziku! Zijn kunst is zijn leven.

MAZIKU ART collection
.pdf
Download PDF • 2.65MB

2. Stuur de nummers + je naam via Whatsapp naar Maziku +255755564823. Wil je hem meer vertellen, dan wel in het Engels graag ;) Wil je liever via mij bestellen, dan kan dat ook. Stuur mij dan een appje naar +31629188942.

3. Stuur de betaling naar mijn ING rekening: S.C. Beentjes, NL65INGB0008127159, onder vermelding van: Maziku Art. Dan zorg ik dat het geld (in shillings) bij hem terecht komt.

4. Ik neem de bestelling mee naar Nederland en breng het bij je langs of stuur het op met de post (gratis).


Ps: mocht je contacten hebben met een (wereld)winkel, groothandel, of art galery die wellicht geinteresseerd zijn in zijn werk, dan hoor ik dat graag. Via de contact pagina vind je mijn email adres. Bedankt alvast voor het meedenken!


Namens Maziku ontzettend bedankt.

En wij zien elkaar in Nederland! Jacob en ik hebben er erg veel zin in.


Lieve groet uit Mwanza!

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page