top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusanne

Lulu kalenders 2021 - nu te bestellen!

Bijgewerkt op: 2 dec. 2020

Lieve mensen,


Het nieuwe jaar staat voor de deur...! 2020 is een bewogen jaar geweest voor velen van ons waarbij de wereld heeft staan schudden (en nog steeds) door alle hectiek en consequenties omtrent Covid-19....


Wij vlogen vorig jaar op 31 december naar Tanzania met goede moed en hebben ons volop gestort in het het (her)integreren in de cultuur, de taal, het klimaat, en alles wat daarbij komt kijken! Dit eerste jaar is voorbij gevlogen maar ik kijk er met een goed gevoel op terug. Het is een goede beslissing geweest. We voelen ons (weer) thuis! In de volgende blog post zal ik hier meer over vertellen (dus nog even geduld ;) )


Om alvast een positieve impuls te geven aan het nieuwe jaar hebben we een prachtige Lulu jaar kalender gemaakt! Met sprekende project foto's van dit jaar: onze Lulu mentoren en studenten komen voorbij, zo ook tastbare baby foto's - allemaal gemaakt met mijn eigen camera! Zo geef ik je een kijkje in mijn/ons leven.


Wil je graag een mooie kalender ontvangen en daarmee de activiteiten van het Lulu project ondersteunen? Zo kunnen wij ook volgend jaar een nieuwe groep meiden training en ondersteuning bieden! Stuur dan een mailtje naar mij gelieve vóór 10 december naar beentjesintanzania@hotmail.com en geef aan:

1) Welke kalender je wilt; de Lulu Foto Kalender 2021 of de Lulu Familie Kalender 2021 (zie hieronder een inkijkje in beide kalenders);

2) Naam en post adres waar we de kalender naar toe kunnen sturen;

3) Vervolgens bevestig ik je bestelling door je mail te antwoorden en stuur je informatie toe over betaling en verzending.

* Een grotere bestelling voor bedrijven, groepen, (kerk)gemeenschappen (etc.) kan uiteraard ook! Bij bestellingen van meer dan 15 stuks is betaling vooraf gewenst.

** Is het een speciaal kerst- of verjaardagscadeau voor een dierbare? Laat het mij weten dan kunnen we het ook voor je inpakken (optioneel).


Beide kalenders kosten 15,- Euro per stuk inclusief verzending (distributie wordt vanuit Nederland verzorgd). Alle inkomsten uit de verkoop gaan naar het project. Mijn dank is groot! Dankzij jullie support kan ik deze missie voortzetten.

 

Een inkijkje in de Lulu Foto Kalender 2021 (A4 formaat)

 
 

Een inkijkje in de Lulu Familie Kalender (A4 formaat, ruimte voor 4 namen)

 

De Adventsperiode is ingegaan en we bereiden ons voor op kerst. Vier zondagen- vier kaarsen die staan voor Hoop, Liefde, Joy, en Peace. We wensen jullie alvast gezellige feestdagen toe en een goed uiteinde! Waardeer het kleine, dat ene lieve gebaar, en bewonder...


Doe de Sint de groeten van Jacob (helaas komt de Sint niet naar Tanzania).


Veel liefs uit Mwanza,

Susanne

en Hi5 van Jacob215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page